ERDÉLY

Válasszon útvonalat!

FONTOS! A hosszú túrákra jelentkezőknek, akik a teljes távon velünk tartanak, kedvezményes térítés ellenében szervezünk vonattal transzfert Budapestről a túra kezdőpontjához, illetve érkezés után Budapestről vissza a kezdőpontba. 

Erdély, KOLOZSVÁR

BUDAPEST
(900 km, 11 nap)

69.000 Ft

Erdély, SzATMÁRNÉMETI

BUDAPEST
(700 km, 9 nap)

52.000 Ft

 • Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 4.,  18:00

  A túra időpontja: augusztus 12 - 20.

  Pontos túraútvonal, szintekkel: https://www.alltrails.com/widget/map/wed-21-apr-2021-06-47-17f5e6d?u=m

  1. nap: Kézdivásárhely – Csíkszereda (65 km)
  2. nap: Csíkszereda – Szováta (95 km)
  3. nap: Szováta – Marosvásárhely (50 km)
  4. nap: Marosvásárhely – Kolozsvár (108 km)
  5. nap: Kolozsvár – Zilah (99 km)
  6. nap: Zilah – Debrecen (137 km)
  7. nap: Debrecen – Eger (130 km)
  8. nap: Eger – Jászapáti (60 km)
  9. nap: Jászapáti – Budapest (98 km)

  KOMOLY 842 KM CSAK A KÜZDŐKNEK!
  Kézdivásárhely a Kárpát-medence legkeletibb magyar többségű városa, becenevén „a vargák városa” avagy a „céhek városa” – innét indulnak azok, akik több, mint 800 kilométert fognak biciklizni Budapest irányába. Hozzájuk csatlakoznak Csíkszeredán azok, akik a gazdag kulturális élettel rendelkező Sepsiszentgyörgyről vágnak neki ennek a csodálatos, 9 napos kalandnak. Áthaladva a pünkösdi búcsú helyszínén Csíkszeredán, Székelyudvarhely felé vesszük az irányt, ami Székelyföld történelmi és művelődéstörténeti központja, valamint évszázados hagyományokra visszatekintő székhelye. A törtélem híres színhelyein tekerünk keresztül, sőt a sóbányászat központját Parajdot is útba ejtjük. A számtalan barokk, szecessziós épülettel rendelkező marosvásárhelyi belváros megtekinthető, sőt Kolozsváron, Erdély történelmi városán haladunk át a magyar lakta területeken. Margittán csatlakozik rá útvonalunkra az a Máramarosszigetről induló túravonal, mely Szatmárnémetin halad át, majd a Nagyszalontából indulók is velünk tartanak. A Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza- tó felejthetetlen élményt nyújt csapatunk tagjainak. Egerbe érve felidézzük együtt az Egri Csillagok című film jeleneteit, minden idők legnézettebb magyar filmjét. Ezután az alföld felé vesszük az irányt, Jászapátin és Jászberényen keresztül Gödöllőre érkezik csapatunk, Erzsébet királyné kedvenc nyaralóhelyére a Grassalkovich-kastélyba, mely más néven a Gödöllői Királyi Kastély. Érintve az isaszegi csata színhelyeit, hosszú bevezető úton érkezünk be a fővárosba.

  A nevezési díj tartalmazza:

  - akik a teljes távon velünk tartanak, azoknak a túra előtti napon biztosítunk transzfert Budapestről több város érintésével a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé.

  - túravezetést,

  - reggelit, vacsorát és útközbeni frissítést,

  - kísérő kisbuszt (csomagszállítás max. 15 kg/fő),

  - felvezető motorost és kerékpáros túrakísérőt,

  - szállást (a szállás minősége az adottságoktól függően a kollégiumtól a hotelig** változik, egy szobában 2-6 fő kerül elszállásolásra),

  A túra alapvetően csoportos, felvezető motorossal, kerékpáros kísérőkkel és kísérő kisbusszal. A résztvevők létszáma útvonalanként limitált. A túra a KRESZ szabályok betartása mellett halad.

  Védettségi igazolvány kell a részvételhez?

  A túratársak és a szervezők védelme érdekében részvétel kizárólag az oltás megtörténtének hitelt érdemlően bizonyító erejű igazolásával lehetséges. (Tehát ha még nem érkezett meg a plasztikkártyád, de van igazoló papírod, az is érvényes.) 

  Hol lesz az indulási pont?

  A jelentkezés lezárásáig az adott település indulási helyét és pontos időpontját közzétesszük. A túra indulása előtt az adott túra vezetőjének a telefonszámát, elérhetőségét minden résztvevőnek el fogjuk küldeni.

  A kiindulási pontra lesz-e szervezett lejutás?

  A hosszú túrákra jelentkezőknek, akik a teljes távon velünk tartanak, biztosítunk transzfert Budapestről több város érintésével a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé.

  Az indulás előtti napon van-e szervezett szálláshely az induló városban?

  Az egyénileg érkezők a nulladik éjszakát saját maguknak szervezik. A túra az első nap reggelén indul 8-9 óra között, így érdemes már előző nap este megérkezni.  Azok számára, akik transzferrel érkeznek (tehát a teljes túrán részt vesznek), mi biztosítjuk a nulladik napi szállást. 

  Ha csak egy-két szakaszra szeretnék becsatlakozni, mire számítsak?

  Ilyenkor az aznapi szakasz reggelétől másnap reggelig tart a túra.

  Milyen túratempóra számítsak? 

  A kerékpáros túra tempóját 18-20 km/órára terveztük. A csoporttól való eltávolodás saját felelősségre lehetséges (a pontos útvonalat elektronikus formátumban elérhetővé tesszük).

  A szakaszokon lesz -e csomagszállításban segítség?

  A túrát motoros és kisbuszos kíséri, a csomagokat (max. 15 kg/fő) a kisbusz szállítja.

  Mi lesz, ha út közben elromlik a biciklim?

  Azt kérjük, hogy a túrára kifogástalan műszaki állapotban lévő bringával érkezz! Ezzel együtt a túrát egy kisbusz kíséri, ami a legszükségesebb kerékpárszerelési eszközöket és pótalkatrészeket is viszi magával, hogy az út közben adódó hibákat el tudjuk hárítani.

  Újra nyitva a nevezés!
  Csapj le az utolsó helyekre!

  • Ft

  Amennyiben legalább 3 napon részt veszel, akkor választhatsz ajándék polót, és augusztus 20.-án este ajándék szállást biztosítunk neked Budapesten, a záróünnepség után.

  • 49000 Ft
   (842 km)
  • Ft
  • (65 km)
  • (95 km)
  • (50 km)
  • (108 km)
  • (99 km)
  • (137 km)
  • (130 km)
  • (60 km)
  • (98 km)

  Mekkora pólót hordasz? (Amennyiben legalább 3 napon részt veszel)

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

  Szállást biztosítunk a nulladik napon a kiindulási helyszínen.

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
 • Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 4.,  18:00

  A túra időpontja: augusztus 10-20.

  Tervezett túraútvonal: https://www.google.com/maps/d/u/3/edit?mid=1DSLH2xrC27tL6C9TjiDxlylJoQh2QQJV&usp=sharing

  1. nap: Kolozsvár – Zilah (100 km)
  2. nap: Zilah - Szatmárnémeti (115 km)
  3. nap: Szatmárnémeti - Vásárosnamény (90 km)
  4. nap: Vásárosnamény - Sátoraljaújhely (90 km)
  5. nap: Sátoraljaújhely - Kassa (60 km)
  6. nap: Kassa - Sárospatak (90 km)
  7. nap: Sárospatak - Tiszaújváros (90 km)
  8. nap: Tiszaújváros - Eger (95 km)
  9. nap: Eger - Jászberény (90 km)
  10. nap: Jászberény - Budapest (95 km)

  Kolozsvárról, ez egykori Erdélyi Fejedelemség fővárosából indul 3 országot érintő túránk Budapestre. A túra első két napján Erdélyben halad. Első éjszakánkat a 13.századi református templomáról híres Zilah városában töltjük, majd a második napon érkezünk Szatmár megye székhelyére Szatmárnémetibe. A harmadik napon lépjük át a határt, és a középkori templomok túra útvonalán, zavartalan árvízvédelmi töltések koronáján bringázunk Vásárosnaménybe. A Zemplénbe érve a templomokat felváltják a fantasztikus várak, utunk összesen két várat érint majd. 
  Az érseki és püspöki székhelyű Kassa túránk felvidéki állomása. Visszaindulva Magyarországba megmászva az Északi Középhegység vonulatait a Zemplénen leereszkedve érünk be Sárospatakra. A Tokaji Furmint, Tokaji Hárslevelű és a Tokaji Sárga Muskotály termőterületein haladunk át a meseszép Tokaj-Hegyalján. A vulkanikus altalaj, a napsütötte déli lejtők és a Tisza és Bodrog folyók által meghatározott mikroklíma kedvez az aszú kialakulásának, így a Tokaji Aszú világhírének. A „ki nem hagyható” borkóstolás után próbálunk magabiztosan tekerni a kanyargós Tisza mellett haladva. A folyó árterén gurulva feledhetetlen természeti helyszíneket érintünk. Mezőkövesd felé véve az irányt dél felől érünk be Dobó István városába, Egerbe. Szinte megszólal a történelem, az egri vitézek élete mellettünk, a hatalmas vár tereiben. Eger után a Mátra lábánál folytatjuk a túránkat, és a Jászság felé vesszük az irányt. Jászberényben szállunk meg mielőtt Isaszeg felől megközelítjük a fővárost és a huszadikai ünnepi forgatagot.

  A nevezési díj tartalmazza:

  akik a teljes távon velünk tartanak, azoknak a túra előtti napon biztosítunk transzfert Budapestről vonattal a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé

  - túravezetést,

  - reggelit, vacsorát és útközbeni frissítést,

  - kísérő kisbuszt (csomagszállítás max. 1 táska és 15 kg/fő),

  - felvezető motorost és kerékpáros túrakísérőt,

  - szállást (a szállás kollégiumi szobákban kerül megszervezésre, egy szobában 2-6 fő kerül elszállásolásra, szimpla vagy emeletes ágyakon),

  - a teljes távra nevezőknek, szervezett vasúti kocsikban biztosítunk transzfert Budapestről a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé. A nevezéskor kiválasztható opciós összeg a jegyre és a szervezett szolgáltatásra vonatkozik. A vonatok indulásáról és a jegyérvényesítés módjáról részletesen tájékoztatunk minden résztvevőt emailben.

  A túra alapvetően csoportos, felvezető motorossal, kerékpáros kísérőkkel és kísérő kisbusszal. A résztvevők létszáma útvonalanként limitált. A túrán mindenki saját felelősségre vesz részt, a KRESZ betartása kötelező.

  Védettségi igazolvány kell a részvételhez?

  A túrán az aktuális érvényben lévő járványügyi szabályok betartása mellett lehetséges résztvenni. Kérünk minden érdeklődőt, hogy erről tájékozódjon az adott útvonal és érintett országok vonatkozásában. Minden változásról és végleges feltételekről email-ben tájékoztatjuk majd a résztvevőket. 

  Hol lesz az indulási pont?

  A jelentkezés lezárásáig az adott település indulási helyét és pontos időpontját közzétesszük. A túra indulása előtt az adott túra vezetőjének a telefonszámát, elérhetőségét minden résztvevőnek el fogjuk küldeni.

  A kiindulási pontra lesz-e szervezett lejutás?

  A hosszú túrákra jelentkezőknek, akik a teljes távon velünk tartanak, vasúton biztosítunk transzfert Budapestről a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé. 

  Az indulás előtti napon van-e szervezett szálláshely az induló városban?

  Az egyénileg érkezők a "nulladik" éjszakát saját maguknak szervezik. A túra az első nap reggelén indul 10-11 óra között, így érdemes már előző nap este megérkezni.  Azok számára, akik transzferrel érkeznek (tehát a teljes túrán részt vesznek), mi biztosítjuk a nulladik napi szállást. 

  Ha csak egy-két szakaszra szeretnék becsatlakozni, mire számítsak?

  Ilyenkor az aznapi szakasz reggelétől a választott szakasz végéig tart a túra, előző este illetve záró este szállást és ellátást nem tartalmaz. A jelentkezéskor lehetőség nyílik plusz félpanziós szállást foglalni, ezt opciósan jelölni kell, felár ellenében igénybe vehető.

  Milyen túratempóra számítsak? 

  A kerékpáros túra tempóját 18-20 km/órára terveztük. A csoporttól való eltávolodás saját felelősségre lehetséges (a pontos útvonalat elektronikus formátumban elérhetővé tesszük).

  A szakaszokon lesz -e csomagszállításban segítség?

  A túrát motoros és kisbuszos kíséri, a csomagokat (max. 15 kg/fő) a kisbusz szállítja.

  Mi lesz, ha út közben elromlik a biciklim?

  Azt kérjük, hogy a túrára kifogástalan műszaki állapotban lévő bringával érkezz! Ezzel együtt a túrát egy kisbusz kíséri, ami a legszükségesebb kerékpárszerelési eszközöket és pótalkatrészeket is viszi magával, hogy az út közben adódó hibákat el tudjuk hárítani.

  Újra nyitva a nevezés!
  Csapj le az utolsó helyekre!

  • Ft
  • 69000 Ft
   10 nap, 9 éjszaka - 710 km
  • Ft
  • 4 nap, 3 éjszaka (390 km)
  • 3,5 nap, 3 éjszaka (320 km)
  • 3 nap, 2 éjszaka (210 km)
  • 8500 Ft
  • Ft

  Szállást biztosítunk a nulladik napon a kiindulási helyszínen.

  • 6900 Ft
  • 6900 Ft
 • Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 4.,  18:00

  A túra időpontja: augusztus 12 - 20.

  Tervezett túraútvonal: https://www.google.com/maps/d/u/3/edit?mid=1X_gznbEmFNBcBCnTg5YRfQZ9DTYtyUAn&usp=sharing

  1. nap: Szatmárnémeti - Vásárosnamény (90 km)
  2. nap: Vásárosnamény - Sátoraljaújhely (90 km)
  3. nap: Sátoraljaújhely - Kassa (60 km)
  4. nap: Kassa - Sárospatak (90 km)
  5. nap: Sárospatak - Tiszaújváros (90 km)
  6. nap: Tiszaújváros - Eger (95 km)
  7. nap: Eger - Jászberény (90 km)
  8. nap: Jászberény - Budapest (95 km)

  Szatmár megye székhelyéről, Szatmárnémetiből indul közös túránk a Kolozsvári csoportra csatlakozva. A harmadik napon lépjük át a határt, és a középkori templomok túra útvonalán, zavartalan árvízvédelmi töltések koronáján bringázunk Vásárosnaménybe. A Zemplénbe érve a templomokat felváltják a fantasztikus várak, utunk összesen két várat érint majd. 
  Az érseki és püspöki székhelyű Kassa túránk felvidéki állomása. Visszaindulva Magyarországba megmászva az Északi Középhegység vonulatait a Zemplénen leereszkedve érünk be Sárospatakra. A Tokaji Furmint, Tokaji Hárslevelű és a Tokaji Sárga Muskotály termőterületein haladunk át a meseszép Tokaj-Hegyalján. A vulkanikus altalaj, a napsütötte déli lejtők és a Tisza és Bodrog folyók által meghatározott mikroklíma kedvez az aszú kialakulásának, így a Tokaji Aszú világhírének. A „ki nem hagyható” borkóstolás után próbálunk magabiztosan tekerni a kanyargós Tisza mellett haladva. A folyó árterén gurulva feledhetetlen természeti helyszíneket érintünk. Mezőkövesd felé véve az irányt dél felől érünk be Dobó István városába, Egerbe. Szinte megszólal a történelem, az egri vitézek élete mellettünk, a hatalmas vár tereiben. Eger után a Mátra lábánál folytatjuk a túránkat, és a Jászság felé vesszük az irányt. Jászberényben szállunk meg mielőtt Isaszeg felől megközelítjük a fővárost és a huszadikai ünnepi forgatagot.

  A nevezési díj tartalmazza:

  akik a teljes távon velünk tartanak, azoknak a túra előtti napon biztosítunk transzfert Budapestről vonattal a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé

  - túravezetést,

  - reggelit, vacsorát és útközbeni frissítést,

  - kísérő kisbuszt (csomagszállítás max. 1 táska és 15 kg/fő),

  - felvezető motorost és kerékpáros túrakísérőt,

  - szállást (a szállás kollégiumi szobákban kerül megszervezésre, egy szobában 2-6 fő kerül elszállásolásra, szimpla vagy emeletes ágyakon),

  -  a teljes távra nevezőknek, szervezett vasúti kocsikban biztosítunk transzfert Budapestről a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé. A nevezéskor kiválasztható opciós összeg a jegyre és a szervezett szolgáltatásra vonatkozik. A vonatok indulásáról és a jegyérvényesítés módjáról részletesen tájékoztatunk minden résztvevőt emailben.

  A túra alapvetően csoportos, felvezető motorossal, kerékpáros kísérőkkel és kísérő kisbusszal. A résztvevők létszáma útvonalanként limitált. A túrán mindenki saját felelősségre vesz részt, a KRESZ betartása kötelező.

  Védettségi igazolvány kell a részvételhez?

  A túrán az aktuális érvényben lévő járványügyi szabályok betartása mellett lehetséges résztvenni. Kérünk minden érdeklődőt, hogy erről tájékozódjon az adott útvonal és érintett országok vonatkozásában. Minden változásról és végleges feltételekről email-ben tájékoztatjuk majd a résztvevőket. 

  Hol lesz az indulási pont?

  A jelentkezés lezárásáig az adott település indulási helyét és pontos időpontját közzétesszük. A túra indulása előtt az adott túra vezetőjének a telefonszámát, elérhetőségét minden résztvevőnek el fogjuk küldeni.

  A kiindulási pontra lesz-e szervezett lejutás?

  A hosszú túrákra jelentkezőknek, akik a teljes távon velünk tartanak, vasúton biztosítunk transzfert Budapestről a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé. 

  Az indulás előtti napon van-e szervezett szálláshely az induló városban?

  Az egyénileg érkezők a "nulladik" éjszakát saját maguknak szervezik. A túra az első nap reggelén indul 10-11 óra között, így érdemes már előző nap este megérkezni.  Azok számára, akik transzferrel érkeznek (tehát a teljes túrán részt vesznek), mi biztosítjuk a nulladik napi szállást. 

  Ha csak egy-két szakaszra szeretnék becsatlakozni, mire számítsak?

  Ilyenkor az aznapi szakasz reggelétől a választott szakasz végéig tart a túra, előző este illetve záró este szállást és ellátást nem tartalmaz. A jelentkezéskor lehetőség nyílik plusz félpanziós szállást foglalni, ezt opciósan jelölni kell, felár ellenében igénybe vehető.

  Milyen túratempóra számítsak? 

  A kerékpáros túra tempóját 18-20 km/órára terveztük. A csoporttól való eltávolodás saját felelősségre lehetséges (a pontos útvonalat elektronikus formátumban elérhetővé tesszük).

  A szakaszokon lesz -e csomagszállításban segítség?

  A túrát motoros és kisbuszos kíséri, a csomagokat (max. 15 kg/fő) a kisbusz szállítja.

  Mi lesz, ha út közben elromlik a biciklim?

  Azt kérjük, hogy a túrára kifogástalan műszaki állapotban lévő bringával érkezz! Ezzel együtt a túrát egy kisbusz kíséri, ami a legszükségesebb kerékpárszerelési eszközöket és pótalkatrészeket is viszi magával, hogy az út közben adódó hibákat el tudjuk hárítani.

  Újra nyitva a nevezés!
  Csapj le az utolsó helyekre!

  • Ft
  • 52000 Ft
   9 nap, 8 éjszaka
  • Ft
  • 2 nap, 1 éjszaka (185 km)
  • 3,5 nap, 3 éjszaka (320 km)
  • 3 nap, 2 éjszaka (210 km)
  • (98 km)
  • 8500 Ft
  • Ft
 • Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 4.,  18:00

  A túra időpontja: augusztus 12 - 20.

  Pontos útvonal, szintvonalakkal: https://www.alltrails.com/explore/map/sepsiszentgyorgy-a7c9585

  1. nap: Sepsiszentgyörgy – Csíkszereda (70 km)
  2. nap: Csíkszereda – Szováta (95 km)
  3. nap: Szováta – Marosvásárhely (50 km)
  4. nap: Marosvásárhely – Kolozsvár (108 km)
  5. nap: Kolozsvár – Zilah (99 km)
  6. nap: Zilah – Debrecen (137 km)
  7. nap: Debrecen – Eger (130 km)
  8. nap: Eger – Jászapáti (60 km)
  9. nap: Jászapáti – Budapest (98 km)

  KOMOLY 832 KM CSAK A KÜZDŐKNEK!
  Erdély délkeleti sarkából, az Olt partjáról vághatnak neki azok, akik Sepsiszentgyörgyöt választják indulási helynek és 9 nap és 800 kilométer kerékpározás után szeretnének megérkezni Budapestre. Hozzájuk csatlakoznak Csíkszeredán azok, akik „a vargák városa” avagy a „céhek városa” becenevű Kézdivásárhelyről indulnak. Áthaladva a pünkösdi búcsú helyszínén Csíkszeredán, Székelyudvarhely felé vesszük az irányt, ami Székelyföld történelmi és művelődéstörténeti központja, valamint évszázados hagyományokra visszatekintő székhelye. A törtélem híres színhelyein tekerünk keresztül, sőt a sóbányászat központját Parajdot is útba ejtjük. A számtalan barokk, szecessziós épülettel rendelkező marosvásárhelyi belváros megtekinthető, sőt Kolozsvár Erdély történelmi központja is várja a túrázóinkat. Elhagyva az Erdélyi medencét és Mátyás király szülővárosát haladunk át a magyar lakta területeken. Margittán csatlakozik rá útvonalunkra az a Máramarosszigetről induló túravonal, mely Szatmárnémetin halad át, majd a Nagyszalontából indulók is velünk tartanak. A Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza- tó felejthetetlen élményt nyújt csapatunk tagjainak. Egerbe érve felidézzük együtt az Egri Csillagok című film jeleneteit, minden idők legnézettebb magyar filmjét. Ezután az alföld felé vesszük az irányt, Jászapátin és Jászberényen keresztül Gödöllőre érkezik csapatunk, Erzsébet királyné kedvenc nyaralóhelyére a Grassalkovich-kastélyba, mely más néven a Gödöllői Királyi Kastély. Érintve az isaszegi csata színhelyeit, hosszú bevezető úton érkezünk be a fővárosba.

  A nevezési díj tartalmazza:

  - akik a teljes távon velünk tartanak, azoknak a túra előtti napon biztosítunk transzfert Budapestről több város érintésével a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé.

  - túravezetést,

  - reggelit, vacsorát és útközbeni frissítést,

  - kísérő kisbuszt (csomagszállítás max. 15 kg/fő),

  - felvezető motorost és kerékpáros túrakísérőt,

  - szállást (a szállás minősége az adottságoktól függően a kollégiumtól a hotelig** változik, egy szobában 2-6 fő kerül elszállásolásra),

  A túra alapvetően csoportos, felvezető motorossal, kerékpáros kísérőkkel és kísérő kisbusszal. A résztvevők létszáma útvonalanként limitált. A túra a KRESZ szabályok betartása mellett halad.

  Védettségi igazolvány kell a részvételhez?

  A túratársak és a szervezők védelme érdekében részvétel kizárólag az oltás megtörténtének hitelt érdemlően bizonyító erejű igazolásával lehetséges. (Tehát ha még nem érkezett meg a plasztikkártyád, de van igazoló papírod, az is érvényes.) 

  Hol lesz az indulási pont?

  A jelentkezés lezárásáig az adott település indulási helyét és pontos időpontját közzétesszük. A túra indulása előtt az adott túra vezetőjének a telefonszámát, elérhetőségét minden résztvevőnek el fogjuk küldeni.

  A kiindulási pontra lesz-e szervezett lejutás?

  A hosszú túrákra jelentkezőknek, akik a teljes távon velünk tartanak, biztosítunk transzfert Budapestről több város érintésével a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé.

  Az indulás előtti napon van-e szervezett szálláshely az induló városban?

  Az egyénileg érkezők a nulladik éjszakát saját maguknak szervezik. A túra az első nap reggelén indul 8-9 óra között, így érdemes már előző nap este megérkezni.  Azok számára, akik transzferrel érkeznek (tehát a teljes túrán részt vesznek), mi biztosítjuk a nulladik napi szállást. 

  Ha csak egy-két szakaszra szeretnék becsatlakozni, mire számítsak?

  Ilyenkor az aznapi szakasz reggelétől másnap reggelig tart a túra.

  Milyen túratempóra számítsak? 

  A kerékpáros túra tempóját 18-20 km/órára terveztük. A csoporttól való eltávolodás saját felelősségre lehetséges (a pontos útvonalat elektronikus formátumban elérhetővé tesszük).

  A szakaszokon lesz -e csomagszállításban segítség?

  A túrát motoros és kisbuszos kíséri, a csomagokat (max. 15 kg/fő) a kisbusz szállítja.

  Mi lesz, ha út közben elromlik a biciklim?

  Azt kérjük, hogy a túrára kifogástalan műszaki állapotban lévő bringával érkezz! Ezzel együtt a túrát egy kisbusz kíséri, ami a legszükségesebb kerékpárszerelési eszközöket és pótalkatrészeket is viszi magával, hogy az út közben adódó hibákat el tudjuk hárítani.

  Újra nyitva a nevezés!
  Csapj le az utolsó helyekre!

  • Ft

  Amennyiben legalább 3 napon részt veszel, akkor választhatsz ajándék polót, és augusztus 20.-án este ajándék szállást biztosítunk neked Budapesten, a záróünnepség után.

  • 49000 Ft
   (847 km)
  • Ft
  • (70 km)
  • (95 km)
  • (50 km)
  • (108 km)
  • (99 km)
  • (137 km)
  • (130 km)
  • (60 km)
  • (98 km)

  Mekkora pólót hordasz? (Amennyiben legalább 3 napon részt veszel)

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

  Szállást biztosítunk a nulladik napon a kiindulási helyszínen.

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft