Bringázzunk együtt otthonról haza!

A határon átívelő túráinkra való jelentkezés lezárult. Nézz szét augusztus 20-i túráink között, hátha találsz kedvedre valót. A bringatúrák különlegessége, hogy a határon túlról érkezőkkel egy csapatban tekerhetsz be Budapestre. Részletek itt: https://otthonrolhaza.hu/augusztus-20/

Augusztusban minden szomszédos országból indulnak határon átívelő 3-9 napos vándor kerékpártúráink, amelyek augusztus 20-án érkeznek Budapestre, a Kossuth térre. Így kötjük össze a Kárpát-medencét bringával a Lajtától a Kárpátok csücskéig.

Mit ajánlunk?

  • kedvezményes árú kerékpártúrákat
  • útvonalbiztosítást
  • csomagszállítást
  • transzfert a kiinduló helyre és haza
  • teljes ellátást és szállást
  • exkluzív záróbulit augusztus 20-án Budapesten a Duna parton

Honnan indulnak a túrák?

Neked mit kell tenned, a részvételhez?

  • Hozni a bringádat. Trekkinggel, országútival, montival is teljesíthetők a túrák. 20 km/h körüli átlagot fogunk tekerni.
  • Tudni egy nap 80-100 kilométert tekerni.
  • Jelentkezni mielőbb, hogy biztosítsd a helyed.

Mennyibe kerülnek a túrák?

A leghosszabb 9 napos erdélyi túrák 49 000 forintba kerülnek, a legrövidebb 3 napos délvidéki túra 19900 forintba kerül.

FONTOS! A hosszú túrákra jelentkezőknek, akik a teljes távon velünk tartanak, biztosítunk transzfert Budapestről több város érintésével a kiindulási helyszínre, illetve augusztus 21-én is hazafelé.

A részvétel kizárólag legalább az első oltás megtörténtének hitelt érdemlő igazolásával lehetséges. Ha minimum 3 napra velünk tartasz, a túra végén, az augusztus 20-án este ajándék szállást biztosítunk neked a Budapesten a záróünnepség után.

 Jelentkezz még ma, hogy biztosan legyen helyed a csapatban! Kössük össze két keréken a magyarságot!

Tekerj együtt a cimboráiddal olcsóbban!

Gyertek el egy útvonalra öten, és mindannyian 20 százalék kedvezményt kaptok a részvételi díjból! Így biztosan ott lesz a cimborád is, akivel együtt szoktál tekerni. A csoportos jelentkezéshez emailt írj az info@otthonrolhaza.hu email címre, ahol megjelölöd az útvonalat, amelyet kiválasztotattok. Ezután gyorsan válaszolunk, és közvetlenül intézzük veletek a jelentkezést.

Garantáljuk, hogy ennél jobb áron nem találsz bringatúrát az országban!

Amennyiben teljes túrára jelentkezel, biztosítjuk neked a startpontra utazást és később a kiválasztott helyszínre hazautazást is. Emellett szállást kapsz teljes ellátással, de biztosítjuk az útvonalat és a csomagjaidat is visszük. Sőt, az út végén egy exkluzív fogadásra is vendégünk vagy Budapesten. Mindezt olyan áron, amilyet sehol máshol nem találsz. Tévedtünk? Jelezd nekünk és visszakapod a túra teljes összegét!

1. Válassz kiindulási pontot

Erdély

Felvidék

Kárpátalja

Délvidék

Őrvidék

Muravidék

Otthonról haza túrák útvonalainak áttekintő térképe: