Túrák augusztus 20-án

Az év legaktívabb napján Budapest környéki egynapos vezetett túrákra invitáljuk az érdeklődőket: két keréken, gyalogosan és vízen egyaránt. 

Az egynapos túrák az Olimpiai Parkba érkeznek, ahol találkoznak a határon túlról érkező kerékpáros vándorokkal. A túrázók köszöntése után innét a indulunk tovább az Összetartozás Faluba, az esti bulira! A Petőfi téren, az Összetartozás Faluban óriásjátékok, zene és koncertek várják a csapatot, majd az estét a tűzijátékkal zárjuk.

 

Mit ajánlunk?

Jó cuccok a rajtcsomagban

Pólót és kulacsot kap minden résztvevő

Jó kezekben leszel

Szakszerű túravezetőink és a megszervezett útvonalbiztosítás garantálja, hogy biztonságban leszel

Eléhezés kizárt

A túra során frissítőpontokat szervezünk, ahol feltöltheted a kulacsaidat, illetve gyümölccsel és műzliszelettel várunk

Maximális kényelem

Nem csak belépőt adunk a nevezésedhez, de ha kéred, el is szállítunk az Összetartozás faluba, ahol az igazi buli lesz!

Exkluzív fogadás

Az Összetartozás Faluban vendégünk vagy egy streetfood vacsorára és két csíki sörre

A legjobbkor, a legjobb helyen

Az Összetartozás Falu az Erzsébet híd lábánál lesz, ahonnan remek helyről nézheted meg a huszadikai tűzijátékot

A nap programja:

A délelőtt aktív kikapcsolódással telik, reméljük élvezed a választott túrádat! A túra végeztével számítunk rád is a Petőfi téren, az Összetartozás Faluban!

Az Otthonról Haza túrák két lábon, kenun és két keréken kötik össze a magyarságot. Ezért az Olimpiai Parkban találkozunk az összes túratárssal – vízitúrások, gyalogtúrások és kerékpárosok, valamint a határon átívelő kerékpártúrák résztvevőivel, akik aznap érkeznek meg a Kárpát-medence minden szegletéből. A beérkező túratársakat ünnepélyes köszöntés fogadja majd 🙂 A találkozó helyszínére, az Olimpiai Parkba az általunk szervezett buszjárattal juthatsz át. (Ezt ne felejtsd el megjelölni a regisztrációnál!)

Eztán átsétálunk a Petőfi térre, ahol zene, óriásjátékok, koncertek várják az érkezőket, és közben vendégünk vagy egy streetfood vacsorára és két csíki sörre. Az estére a koronát pedig az teszi fel, hogy az Erzsébet-híd lábától nézzük együtt a tűzijátékot!

Tetszett amit ajánlottunk? Válassz az alábbi túratípusaink közül. Sokféle lehetőség közül válogathatsz, annyiban azonban mindegyik túra egyezik, hogy csak ezer forintba kerül a nevezés 😉