Felelősségvállaló nyilatkozat

Kijelentem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt. Nevezésemmel elismerem, hogy fizikailag és egészségügyileg jó állapotban vagyok. Állapotomat rendszeresen ellenőriztetem orvossal, és az eseményekre felkészülten, egészségesen állok rajthoz. Betegen, lázasan, éhgyomorral nem veszek részt az eseményen. Tudomásul veszem, hogy a Pesti Fiatalokért Egyesületet nem terheli felelősség a rossz állapotomból, nem megfelelő felkészültségből, rejtett betegségekből, egyéni gondatlanságból adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért. Ha mégis bármilyen károsodás ér az eseményen (sérülés, verseny feladásának kényszere stb.), vagy az eseményen való részvételem meghiúsul, akkor a Pesti Fiatalokért Egyesület felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek. Engedélyezem, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak vessenek alá, és elfogadom a verseny orvosainak utasításait.

Elfogadom, hogy a versenyről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap, internetes megjelenés, stb.) szerepelhetek és ezért ellenszolgáltatást nem kérek. Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerülhet az a résztvevő, aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kijelölt – teljes távját, rajtszámát összehajtva, letakarva vagy nem a mellére tűzve viseli, vagy kerékpáros/görkorcsolyás segítségét vesz igénybe. Elfogadom, hogy a nevezési lap hiányos, pontatlan vagy olvashatatlan kitöltéséből adódó problémákért (pl. ebből kifolyólag az eredménylistán, illetve a díjazottak listáján nem szerepelek, továbbá a sorsolásból kimaradok, stb.) a Pesti Fiatalokért Egyesület nem vállal felelősséget

Visszavonásig hozzájárulok, hogy a Pesti Fiatalokért Egyesület részemre levélben, e-mailben, faxon, sms-ben információs és egyéb anyagokat küldjön az eseményeiről.

Azokkal az eseményekkel kapcsolatban, amelyekre neveztél, olyan dolgokat, mint (műsorfüzet, eredményfüzet, oklevél, vagy az adott eseménnyel kapcsolatos nélkülözhetetlen információk), mindenképpen elküldünk számodra akkor is, ha itt nemet jelölsz, mert ezek az anyagok a nevezési díjért nyújtott szolgáltatás részét képezik.